Prijslijst

Ik heb de prijzen voor haarbehandelingen zo transparant mogelijk voor u gemaakt.

Samen met u bekijk ik welk kapsel past bij uw gezicht, uitstraling, persoonlijkheid en biedt ik u vrijblijvend advies over de conditie en verzorging van uw haar.

 

Er wordt bij knippen geen extra kosten doorberekend voor lang/dik of de bewerkelijkheid van u haar maar stel het op prijs als u dit van tevoren aangeeft zodat ik hiervoor eventueel extra behandeltijd kan inplannen.

 

Mijn werkgebied is regio Hoorn e.o. en bereken geen voorrijkosten, ik zou het daarom op prijs stellen als u van tevoren doorgeeft als het bij u betaald parkeren is. Indien er sprake is van betaald parkeren en dit niet vooraf besproken is, dan bereken ik deze kosten door in de prijs.

I.v.m. de maatregelen die ik heb moeten nemen tegen het Coronavirus, ben ik genoodzaakt om een toeslag te vragen.

Waarom een toeslag? Dit krijgt u ervoor terug:
Vaste toeslag €1,00 ik gebruik wegwerp kapmantels, handschoenen waar het kan en na elke behandeling desinfecteer ik al mijn gebruikte materialen met 80% alcohol.
Wilt u nog meer zekerheid, dan kunt u voor €2,00 extra een 3-laags mondkapje kopen en ook ik zal een mondkapje dragen, hierdoor kan ik zoveel mogelijk uw en mijn veiligheid waarborgen.

 

Dames

Dame knippen € 15,00
Dame knippen en föhnen v.a. € 25,00
Dame knippen en watergolven € 27,50
Dame föhnen v.a. € 12,50
Dame watergolven € 17,00

 

Heren

Heer knippen € 15,00
Baard trimmen alleen met tondeuse € 4,50

 

Kinderen
Kinderen knippen € 15,00

 

 

Voor overige specifieke mogelijkheden geef ik u graag vooraf een prijsindicatie.

Heeft u vragen, speciale wensen, advies nodig of wilt u direct een afspraak maken, Bel / WhatsApp 0614743271 of laat een bericht achter, ik neem zsm contact met u op.

 

Tot snel!
Groetjes Denise.